Lysbroen

LYSBROEN viser til en sjelelig-åndelig inspirasjonsvei som oppsto 1987. I vårt tilfelle var det et møte som fant sted i en virkelighet utenfor tid og rom. Fra dette luftige, lysende feltet startet historien som det er skrevet bøker fra.
 Her kunne Tom endelig finne kraft til å sette ord på egne erfaringer i en autistisk tilstand. Vi kan vel alle gjenkjenne hvordan det er å sitte fast inni seg selv... men de færreste av oss har et stengsel som hindrer oss i å bruke muntlig tale.
Aases evne til å heve kommunikasjonen til et sjelelig plan gjorde at det oppsto kontakt. Bortenfor personlighetens låste verden finnes en stillhet, en fred, et lys.
I dette feltet oppsto kontakten, kommunikasjonen og den  kreativiteten som hele veien var nødvendig for å finne et nytt språk, et universelt språk, naturens tale.

Lysbroen, flyktig som regnbuen mot fjell, allikevel sterk .

møtepunktet


Smiler 
 

lysbroen.net  handler delvis om utgitte bøker som omtales nærmere under hver sin side i menyen. "Treet.."og "Porten..." som kom ut henholdsvis år 2000 og 2005, og fortsatt er like aktuelle. I året 2012 besluttet vi å integrere deler av disse bøkene i en ny bok "Demring". Samtidig ble det naturlig for Aase og dele tekster fra sin åndelige utviklingsvei 1980-2012.
Foruten omtaler i diverse aviser og tidsskrifter har  skribentene deltatt i radioprogrammer og reist mye rundt på høyskoler over hele landet
Boken tilegnes det fremtidige søster-broderskap. 
Bilder og hjemmtekster på denne hjemmesiden er beskyttet etter lov om opphavsrett. Ta kontakt via mail hvis du ønsker låne det til noe

Disse websider redigeres og oppgraderes av Aase.
Kontakt: 1aasewahl@gmail.com